Pimpad bil i Skåne

Hallå på er alla läsare och välkomna till bloggen och till ett inlägg som jag tror ni kanske tycker är intressant. Jag driver en restaurang, “Take Away” i Malmö sedan flera år tillbaka, och jag funderade på nya sätt att göra reklam. Jag kom på den briljanta idén att låta våra bilar bli körande reklampelare och detta är ju så fantastiskt smart och bra. Företaget som hjälpte mig med det här heter Folie Style. Jag behövde hjälp med bildekor i Malmö, och fick den hjälpen där. Jag såg en iögonfallande bil en dag med reklam för en pizzeria och fick en aha-upplevelse. Så ville jag också att mina bilar skulle se ut. Det här är ett företag som på ett eller annat sätt hjälper er som är intresserade av bildekor i Malmö eller övriga Skåne. Folie Style kan hjälpa dig att göra din bil mer personlig och som vill synas i trafiken och på stan. Mina bilar som kör ut mat till våra kunder, har blivit väldigt bra “redskap” för reklam. Bilarna visar på ett tydligt, elegant och snyggt sätt mitt företags namn och telefonnummer, så att andra kan se det. 

 

Faktum är att detta är så smart så att detta är något som många fler borde överväga att börja med. Jag vågar nog påstå att jag fått många fler kunder sedan jag började med det här. Facebook, hemsidor och sociala medier i all ära, ibland måste man ändå tänka lite nytt, och det gjorde jag verkligen här. Folie Style är alltså ett företag som jag vill rekommendera till er som är intresserade av bildekor eller någon av deras övriga tjänster. Som exempel på annat som de kan hjälpa till med ska jag nämna skyltreklam och tryckeri. Gå gärna in på deras hemsida för att få veta mer. Detta var allt jag hade att berätta för idag. Tack för att ni läste.