Bra städfirma i Solna

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag att ni vill läsa min blogg. Ikväll ska jag berätta om vilken god hjälp med städservice jag har fått. Jag fick diskbråck för ett tag sedan. Det blev sjukskrivning och det här med städ var inte att tänka på. Riktigt deprimerande måste jag säga att bli sittande inne i lägenheten här i Solna med svåra ryggsmärtor som strålade ut i benen. Det är tur att sociala medier, dator och Tv finns, annars hade det blivit långtråkigt. GL Flytt & Städ är det städföretag i Solna som kom hem och gjorde det så fint hos mig.  

  

Jag ville så klart slippa att bli lurad av någon oseriös och slarvig städfirma. Hur skulle jag då veta vilken firma som var bra, enbart genom att kika på hemsidorna. Referenser bästa läsare, är A och O. Tack vare att jag tillhör en bostadsrättsförening började jag med att kontakta ordföranden i föreningen och fråga honom om råd. Föreningen hade en och annan boende, både äldre personer och stressade småbarnsföräldrar, som anlitat GL Flytt & Städ, och de var belåtna med väl utförd städning. Några av mina grannar är till och med så nöjda att de låter detta städföretag komma hem till sig regelbundet och städa. Jag vill därför rekommendera er läsare som bor i Stockholmsområdet, till exempel i Solna eller Huddinge, att anlita denna städfirma. Hur gick det då med diskbråcket, undrar ni kanske? Det tog ett par månader och några kilo extra på vågen innan jag blev bra. Trots att jag egentligen inte längre behöver någon städhjälp, låter jag ändå GL Flytt & Städ komma hit för att putsa mina fönster till advent. Nu önskar jag er en fortsatt fin afton.