Det går att fynda bland företag också. Att hitta företag som har i stort sett fyndpriser på sina tjänster, så att det blir som rea, det är inte helt fel. Kungsörs Byggnadsplåtslageri och Industriservice är ett exempel på en sådan firma, ett plåtslageri, som har så låga priser att det är ett fynd att anlita dem för hantverksarbeten. Det finns flera olika firmor och företag och ofta kan det vara väldigt svårt att veta vilken man ska välja eftersom de alla verkar bra, men så är det tillslut ändå någon som står ut lite och det kan vara för att de har snygga referensbilder, fyndpriser för sitt plåtslageri eller att man har hört någonting bra om dem tidigare.

Kungsörs Byggnadsplåtslageri och Industriservice är några jag står starkt för eftersom det verkligen kändes som att de kunde sin sak. Och jag är annars en som brukar vara ganska nervös när jag har hantverkare eller plåtslagare eller elektriker eller vad som helst hemma för att det ju är främmande personer som får ett avgörande ansvar för min bostad. Men på något sätt och av någon konstig anledning så gjort jag inte det när jag hade över de från Kungsörs Byggnadsplåtslageri och Industriservice utan det kändes bara bra.

De skickade dessutom bara ut två stycken plåtslagare, vilket kan vara varför de hade möjligheten att hålla nere priserna, men det blev bra gjort. Kändes inte lika nervöst när de inte var så många som kom och invaderade här hemma heller.