Har verkligen tröttnat på att städa. Eller ja, egentligen har jag kommit in i en period då jag har tröttnat på det mesta. Då jag känner mig ganska anti allting för att allting är tråkigt och jag är nog lite för trött. Men det är vädret och mörkret som gör det och det hjälper inte när jag försöker att sova lite extra, för det är då fortfarande nästan lika jobbigt. Så när jag kom över ett fyndpris för hemstädningshjälp från Ringstäds städföretag i Tyresö så kunde jag inte tacka nej till det. Kände direkt att det var min chans att få lite lättnad i vardagen och slippa ett av alla måste för att kanske bli lite mindre stressad och framförallt mindre deppig och trött på livet.

Har beställt städning för tre månader framöver så jag får testa på hur det är att ha personal från ett städföretag hemma för att städa alla rummen. Så även om det efter det inte längre kommer att vara samma fyndpris så kanske det är värt det ändå. De ska komma hit var tredje vecka för att städa och då kommer det att få bli rent och fint.