Hoppas allt är bra med er! Idag skulle jag vilja tipsa om och rekommendera om en flyttfirma i Sollentuna. Det här företaget och den här firman har även en flyttfirma i Täby och erbjuder även hjälp av en flyttfirma på Lidingö. Jag tycker verkligen att det var ett otroligt bra fynd att hitta till den här flyttfirman och jag är otroligt glad och nöjd med den hjälp som jag fått från den här flyttfirman som då alltså heter så mycket som LIFTAB. Ni finner mer utgående och allmän information om det här företaget och om den här flyttfirman på hemsidan som är www.flyttfirmailidingo.se. På hemsidan finner ni dessutom förutom information även kontaktuppgifter så att ni själva kan höra av er och ta kontakt med någon på det här företaget om ni känner att ni vill eller är i behov av någon form av flytthjälp!

Jag tycker att det är så otroligt skönt nu att min flytt äntligen är avklarad och överstökad, och jag skulle verkligen inte ha klarat det på egen hand utan LIFTABs hjälp! Jag är verkligen så otroligt tacksam och det är så otroligt och så himla skönt nu att äntligen bo närmre till alla mina vänner och min familj. Jag är verkligen så otroligt glad över att jag tog beslutet att flytta, och allt har gått så himla bra! Ville bara meddela er detta. Hoppas att ni mår bra och har det bra! Vi hörs snart igen ni som följer min blogg, jag lovar att uppdatera snart igen! Kram på er så länge! Ta hand om eR!