Jag bor i ett hus i Motala och har under flera års tid idiotförklarat människor som har haft städerskor för hemstädning hemma. Jag har då menat på att det är självklart att man har tid att avsätta till städning, det har man gjort i flera hundratals år och varför skulle vi inte ha tid att göra det idag. det var en principsak för mig, att om man köper sig ett hem så har man också ansvar att hålla efter det. Jag bor tillsammans med min man och våra två barn, de är nu tretton och sexton år gamla och håller hyfsad ordning efter sig. Dock så var jag sjuk och sängliggandes i drygt en vecka på grund av någon influensa som gick då samtidigt som min man var bortrest och våra barn skrev nationella prov. Ingen hade tid att städa och jag orkade inte. Helt plötsligt hade det gått två veckor och ingen i familjen hade gjort någonting mot de dammiga golvytorna. Det blev övermäktigt och jag kontaktade J&S I Ödeshög AB, det är ett städföretag i Motala som erbjuder kontorsstädning, flyttstädning och hemstädning i Motala, Jönköping och Linköping bland annat. De kom hit en förmiddag då vi var på jobb och skola och när vi kom hem på eftermiddagen så var det som att komma in till ett nytt hem. Golvet glänste, det doftade rent och det svävade inte ett enda dammkorn i luften. Då fick jag en insikt, hur kunde jag ha gått miste om denna känsla i alla år då jag inte velat ha hemstädning. Det blir inte så rent om man städar på egen hand. Vårat hus i Motala har aldrig varit så rent som det är nu. Jag kommer att fortsätta anlita J&S i Ödeshög AB för deras hemstädning i framtiden…